Suntem in campanie electorala! Stiati? Putina lume stie. Mai mult, e de doua ori campanie. In primul rand, pentru Parlamentul European. In al doilea rand, presedintele PD de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu, se afla, chipurile, in campanie pentr
Suntem in campanie electorala! Stiati? Putina lume stie. Mai mult, e de doua ori campanie. In primul rand, pentru Parlamentul European. In al doilea rand, presedintele PD de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu, se afla, chipurile, in campanie pentru introducerea votului uninominal, introdus deja prin legea votata de Parlament prin asumarea raspunderii Guvernului, din 29 octombrie. Cum a inceput campania electorala, cum s-a facut liniste in politica romaneasca. Parca pentru a confirma faptul ca suntem atipici printre democratiile europene. Unde este vigoarea cu care pesedistii anuntau ca au trecut „1.000 de zile de haos“ si totodata „sfarsitul guvernarii de dreapta“ in timp ce negociau intens intrarea PSD la guvernare, alaturi tocmai de cei besteliti in motiunea de cenzura? Unde este energia cu care Basescu anunta tot felul de formule de guvernare in locul guvernului Tariceanu, formule din care facea parte, invariabil, PD?

N-a mai ramas nimic pentru campania electorala?


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.