Un secretar de stat in Ministerul Transporturilor a cerut protectie din partea SPP dupa ce persoana care l-a injunghiat a fost eliberata din arestul preventiv. Fostul presedinte al Agentiei pentru Domeniile Statului (ADS), in prezent secretar de sta
Un secretar de stat in Ministerul Transporturilor a cerut protectie din partea SPP dupa ce persoana care l-a injunghiat a fost eliberata din arestul preventiv. Fostul presedinte al Agentiei pentru Domeniile Statului (ADS), in prezent secretar de stat in Ministerul Transporturilor, Tanczos Barna, vrea protectie atat pentru el cat si pentru familia sa, deoarece apreciaza ca sunt in pericol dupa eliberarea din arestul preventiv a barbatului care l-a atacat in urma cu un an si jumatate. In 3 martie 2006, Alecu Chitaru, nemultumit de raspunsul primit la o adresa inaintata catre ADS privind retrocedarea unor terenuri a venitla biroul presedintelui ADS si, dupa o discutie scurta l-a injunghiat din spate cu cutitul de la o baioneta din primul razboi mondial, lunga de 15 cm. Agresiunea a provocat leziuni grave victimei. Vineri seara, in urma deciziilor instantelor, atacatorul lui Tanczos Barna a fost eliberat din arestul preventiv. „Sunt profund indignat si nu pot sa inteleg cum instantele romanesti pot avea o astfel de atitudine. Acest individ este recidivist, a sechestrat oamen i, a intrat in institutii cu arme albe si, culmea, este eliberat in timpul unui proces pentru tentativa de omor. Este un pericol pentru familia mea, pentru martori. Eu nu comentez decizia instantei, insa nu o inteleg. Voi cere SPP-ului protectie pentru mine si familia mea, dar pot spune ca eu am noroc sa pot cere acest lucru deoarece am o functie, dar ceilalti, adica martorii, nu vor putea face acelasi lucru”, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Miercurea Ciuc, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Tanczos Barna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.