Succesul ceferistilor clujeni poate fi extrem de periculos pentru fotbalul romanesc. Importul masiv de fotbalisti din Europa si America de Sud a avut succes sub Dealul Feleacului, romanii care prind prima echipa a lui Ioan Andone putand fi numarati
Succesul ceferistilor clujeni poate fi extrem de periculos pentru fotbalul romanesc. Importul masiv de fotbalisti din Europa si America de Sud a avut succes sub Dealul Feleacului, romanii care prind prima echipa a lui Ioan Andone putand fi numarati pe degetele de la o mana. Cum mimetismul se manifesta si in acest domeniu de activitate destul de tare, nu trebuie sa mire pe nimeni ca in cativa ani fotbalistii romanii sa fie destul de rari in loturile formatiilor cu pretentii. Cei care vor face acest lucru nu trebuie sa uite ca strainii nu accepta foarte usor amanarea platii contractelor, asa ca ar trebui sa adopte si in acest sens modelul Paszkany - Muresan. Primul care a recunoscut ca va recurge la o strategie tip CFR a fost patronul Rapidului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.