Steaua a visat mult inaintea inceperii sezonului, mai exact dupa instalarea lui Gica Hagi si efectuarea de transferuri in valoare de peste zece milioane de euro. „Optimile” Ligii Campionilor si primul loc in campionat erau obiective clar
Steaua a visat mult inaintea inceperii sezonului, mai exact dupa instalarea lui Gica Hagi si efectuarea de transferuri in valoare de peste zece milioane de euro. „Optimile” Ligii Campionilor si primul loc in campionat erau obiective clare. Nimic n-a mers asa cum se astepta si vina ii apartine aproape in totalitate lui Gigi Becali. Acesta si-a faultat propria echipa, dupa care l-a dat afara pe Hagi si dezastrul era iminent. Astfel, Steaua se afla acum la un pas de a rata nu numai primul loc in campionatul intern, ci chiar si pozitia a treia din grupele Champions League, care i-ar da dreptul sa continue in Cupa UEFA. O noua infrangere in fata Sevillei, a patra consecutiva, coroborata cu un egal scos de Slavia Praga in partida de pe teren propriu cu Arsenal, ar coincide cu eliminarea din toate competitiile europene.

Stadionul va fi din nou pe jumatate gol
Situatia jenanta de la partida cu Arsenal Londra, cand jumatate de stadion era gol, s-ar putea repeta la confruntarea de astazi. Pana ieri-dimineata, clubul din Ghencea nu vanduse decat o treime din numarul total de tichete. „Steaua a vandut pana &ic irc;n acest moment 8.864 de bilete pentru meciul cu Sevilla, inclusiv pachete“, a precizat directorul economic si vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului, Iulian Ghiorghisor. Ieri dupa-amiaza, la casele de bilete ale arenei se aflau doar cativa suporteri stelisti. Oficialii bucuresteni au luat decizia de a vinde bilete si astazi, pana la ora 18.00. Preturile sunt de 75 lei la peluze, 150 lei la tribuna a II-a si 200 lei la tribuna I.

Lacatus a incercat sa readuca zåmbetul pe buzele jucatorilor
Atmosfera din vestiarul ros-albastrilor a fost foarte proasta dupa infrangerea de la Timisoara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.