ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat ieri ca a inchiriat companiei ETL Hungary Kft. 3.160 de metri patrati de spatiu industrial, in cadrul parcului Hegyeshalom. ETL Hungary Kft. e
ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, a anuntat ieri ca a inchiriat companiei ETL Hungary Kft. 3.160 de metri patrati de spatiu industrial, in cadrul parcului Hegyeshalom. ETL Hungary Kft. este un furnizor de servicii logistice pentru terti, filiala a Grupului european ETL. Noile spatii de depozitare ale companiei ETL Hungary sunt localizate in ProLogis Park Hegyeshalom, parc industrial ce se afla in dezvoltare la mai putin de 10 km de granitele Ungariei cu Austria si Slovacia. Compania va utiliza spatiile recent inchiriate pentru activitati de distributie pe piete atat din estul, cat si din vestul Europei. "Suntem bucurosi sa uram bun venit primului nostru client din ProLogis Park Hegyeshalom", a declarat Laszlo Kemenes, Market Officer pentru ProLogis in Ungaria. ,,Suntem entuziasmati de colaborarea cu ETL Hungary si ne dorim sa contribuim la cresterea eficientei retelei de logistica pe care compania o are in aceasta regiune". "Contam pe obtinerea unor beneficii substantiale prin activitatea din noul nostru spatiu de depozitare si ne bucura colaborarea cu ProLogis", a declarat Peter Hansmann, Managing Director al companiei ETL Hungary. ProLogis Park Hegyeshalom este situat in "triunghiul magic al Ungariei" (intre Viena, Bratislava si Gyor), furnizand acces direct catre Viena, Bratislava si Budapesta, prin autostrazile M1 si M15. In acest moment, parcul cuprinde o cladire totalizand 22.600 de metri patrati; odata finalizat, parcul va avea 6 cladiri cu o suprafata de 150.000 de metri patrati de spatii de distributie la cele mai inalte standarde.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.