Prima tv, ora 14.30
"La miezul noptii"
Filmul urmareste intocmai reteta standard a povestilor de dragoste, aducand in centru nelipsita dadaca sensibila, dragalasa si foarte indulgenta, ce trebuie sa reziste atitudinii distantului parinte, a
Prima tv, ora 14.30
"La miezul noptii"
Filmul urmareste intocmai reteta standard a povestilor de dragoste, aducand in centru nelipsita dadaca sensibila, dragalasa si foarte indulgenta, ce trebuie sa reziste atitudinii distantului parinte, a carui sotie a murit cu ceva timp in urma. Poate ca o astfel de poveste ar fi placuta, daca actorii din rolurile principale ar reusi sa transmita ceva spectatorului. Aici, jocul lor este fortat, plictisitor, anost, ca si filmul de altfel, ce nu poate fi vizionat decat de fanele productiilor romantice lacrimogene.

Pro cinema, ora 22.00
"Dragostea nu costa nimic"
In ultima perioada, remake-urile au devenit un fel de materie prima pentru regizorii amatori, dar si un chin pentru cinefili. Majoritatea acestor productii abia s-au ridicat la gradul de mediocru, iar cel anuntat mai sus nu este o exceptie. Realizat in 2003, filmul este un remake al unei comedii din anii '80, adaptata insa pentru tanarul public, iubitor de muzica hip-hop. Nu este un film deosebit de prost, dar nici memorabil in vreun fel, ci doar un alt remake, care nu se remarca prin absolut nimic.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.