Amicitie. Cei doi fotbalisti sunt buni prieteni de pe vremea cand evoluau la Universitatea Craiova, echipa pe care tocmai au intalnit-o in acest weekend Prieteni la catarama, inca de pe vremea cand jucau in Banie, Claudiu Niculescu si Flavius Stoica
Amicitie. Cei doi fotbalisti sunt buni prieteni de pe vremea cand evoluau la Universitatea Craiova, echipa pe care tocmai au intalnit-o in acest weekend Prieteni la catarama, inca de pe vremea cand jucau in Banie, Claudiu Niculescu si Flavius Stoican au iesit, duminica la amiaza, alaturi de consoartele lor, la restaurant. Cei doi au profitat de ziua libera pe care Walter Zenga le-a dat-o fotbalistilor dupa meciul de la Craiova. Claudiu, Flavius, Diana Munteanu si Mariuca s-au oprit la "Vechea Roma", restaurantul lui Ioan Andone de pe strada Dorobanti. Cele doua familii de dinamovisti au ajuns la "locul faptei" in jurul orei 14.00. La putin timp, fundasul dreapta a parasit masa, pentru a-si recupera pachetul de tigari Davidoff, pe care si-l uitase in masina. Pret de aproximativ trei ore au petrecut in restaurantul cu specific italienesc al antrenorului rivalilor de la CFR Cluj. Petrecaretii au discutat, la plecare, cateva minute in parcare. Stoican si sotia lui au urcat, apoi, in masina. Cladiu si Diana au amanat momentul, fiind pusi pe glume. Atacantul a fost, insa, intrerupt de catre colegul lui de echipa, care avea nevoie, urgent, de cineva care sa-l dirijeze pentru a scoate masina din parcare. Niculescu s-a descurcat brici, iar cei patru au parasit, apoi, parcarea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.