Prin declaratiile sale privind votul uninominal si atragerea electoratului liberal catre PLD, presedintele Traian Basescu dovedeste ca este doar liderul PD si nu al tuturor romanilor, a declarat ieri senatorul PNL Norica Nicolai."Domnul presedinte do
Prin declaratiile sale privind votul uninominal si atragerea electoratului liberal catre PLD, presedintele Traian Basescu dovedeste ca este doar liderul PD si nu al tuturor romanilor, a declarat ieri senatorul PNL Norica Nicolai."Domnul presedinte dovedeste ca nu este decat presedintele PD si regret ca aceasta tara nu are oameni care sa o reprezinte de la acest nivel", a afirmat Norica Nicolai.Senatorul liberal a aratat ca, in loc sa aiba in vedere situatia romanilor din Italia, seful statului este preocupat mai mult de o agenda politica. "Conform proverbului tara arde si baba se piaptana, aceasta este viziunea si responsabilitatea unui sef de stat ca Traian Basescu fata de Romania. El are o problema interna, in continuare, cu PNL, cand, in momentul de fata, data fiind situatia care tine de imagine si de respectul de care Romania se bucura, ar trebui sa faca demersurile necesare pe langa omologul sau italian. Acest lucru imi confirma ca anvergura domnului Basescu este de nivelul PNL, PD, PLD, altceva nu stie dl. Basescu", a subliniat senatorul PNL.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.