Au aparut pe piata niste papusi gonflabile deosebite, cu performante ultramoderne. Nu numai ca ele pot zambi, nu numai ca pot sa geama si sa-si dea ochii peste cap, dar detin chiar un fond de cateva sute de cuvinte, pe care le ordoneaza in fraze uneo

Au aparut pe piata niste papusi gonflabile deosebite, cu performante ultramoderne. Nu numai ca ele pot zambi, nu numai ca pot sa geama si sa-si dea ochii peste cap, dar detin chiar un fond de cateva sute de cuvinte, pe care le ordoneaza in fraze uneori inteligibile.

Sunt papusi cu pret prohibitiv, un pret urias platit la achizitie, la care se adauga niste cheltuieli de intretinere de-a dreptul uriase. O dovada ca stiinta a facut pasi mari pe drumul dezvoltarii e ca aceste papusi gonflabile pot chiar sa procreeze. Mai mult, apasandu-le pe cateva butoane, ele pot si alapta, dupa ce nasc. Stiu ca suna incredibil, dar ceea va spun nu e decat adevarul gol-golut.

Una din aceste papusi, raspunzand la numele Monica, a fost achizitionata de miliardarul Columbeanu, cel care, cand zambeste, da senzatia ca si-a uitat proteza acasa, in borcan. Profitand de dotarea tehnica a roboticii sale, Irinel vrea sa-si infranga zestrea de complexe care l-au facut sa para in propriii ochi un simulacru de barbat.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.