Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, a facut o plangere penala impotriva unui expert criminalist, pe care il acuza de faptul ca i-ar fi cerut bani pentru a a vicia raportul pe care acesta urma sa il intocmeasca in cazul decesului tatalui sau. De as
Andrei Iucinu, fiul lui Dumitru Tinu, a facut o plangere penala impotriva unui expert criminalist, pe care il acuza de faptul ca i-ar fi cerut bani pentru a a vicia raportul pe care acesta urma sa il intocmeasca in cazul decesului tatalui sau. De asemenea, Iucinu sustine ca expertul in cauza sustine o teorie privind moartea lui Dumitru Tinu care contravine oricaror evidente privind imprejurarile in care s-a produs moartea acestuia.

Andrei Iucinu, fiul fostului director al cotidianului „Adevarul“, a facut plangere penala impotriva autorului ultimei expertize criminalistice din dosarul de omor din culpa redeschis in cazul lui Dumitru Tinu. La data de 1 octombrie, expertii oficiali desemnati in cauza au definitivat raportul medico-legal si criminalistic legat de imprejurarile in care a survenit moartea lui Dumitru Tinu. Andrei Iucinu, care solicitase desemnarea unor experti consilieri, a comunicat Parchetului faptul ca isi insuseste expertiza oficiala si faptul ca renunta la serviciile specialistului solicitat.

Conform plangerii formulate la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului1, expertul solicitat de Iucinu, Mihai Caragea, a participat la o intalnire cu membrii familiei Iucinu si cu aparatorii desemnati de acestia, intalnire la care, fara a prezenta un raport de expertiza finalizat, a prezentat o teorie privind imprejurarile in care a survenit moartea lui Dumitru Tinu. Conform plangerii, „Caragea Mihai ne-a comunicat ca premisa teoriei sale este constituita din presupunerile si aprecierile sale personale, aceasta in conditiile in care in dosar nu exista probe, fapt confirmat si de expertii oficiali ai I.N.E.C. desemnati in cauza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.