Pe principiul 'capra raioasa tine coada sus>>, premierul l-a ironizat, ieri, pe comisarul european Leonard Orban, care a avertizat,  recent, ca problemele din domeniul ecarisajului sunt mai grave decat cele existente la Agentia de Plati si Inte
Pe principiul 'capra raioasa tine coada sus>>, premierul l-a ironizat, ieri, pe comisarul european Leonard Orban, care a avertizat, recent, ca problemele din domeniul ecarisajului sunt mai grave decat cele existente la Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA). Totodata, Orban a mai spus ca in acest domeniu Romania este susceptibila de incalcarea Tratatului european. Aflat la Ministerul Agriculturii, intr-o vizita de evaluare, premierul a sugerat ca Orban, comisarul european pentru multilingvism, a formulat aprecieri legate de un domeniu in care nu are atributii, atunci cand a declarat ca Romania trebuie sa informeze in termen de o luna CE asupra respectarii normelor europene in ecarisaj. Astfel, intrebat de jurnalisti daca se asteapta sa primim o scrisoare de avertizare de la CE, premierul Tariceanu a raspuns: „Nu. Ma astept ca Kyprianou (n.r. comisarul european pentru sanatate) sa vorbeasca despre problemele lingivistice“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.