Aproximativ 40% dintre contestatiile depuse de firme la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) au fost solutionate, anul acesta, in defavoarea autoritatilor contractante, pentru ca majoritatea reprezentantilor institutiilor statul
Aproximativ 40% dintre contestatiile depuse de firme la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) au fost solutionate, anul acesta, in defavoarea autoritatilor contractante, pentru ca majoritatea reprezentantilor institutiilor statului nu cunosc legislatia in domeniul achizitiilor publice. „Au fost depuse, in acest an, circa 4.000 de contestatii la licitatiile organizate de autoritati pentru achizitii publice. Dintre acestea, am solutionat 2.815 de dosare, restul fiind in curs“, a declarat, ieri, Mihai Prisacariu (foto), presedintele CNSC.

Anul trecut, 50% din dosare au fost solutionate in favoarea autoritatiilor contractante, iar in acest an ponderea a crescut la 60%.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.