Sectia 5 Civila a Tribunalului Municipiului Bucuresti  a decis scoaterea din caseta tehnica a cotidianului Evenimentul zilei a "marcii notorii" Ion Cristoiu. Batalia in instanta s-a dat pe ideea sustinuta de redactorul-sef al Evenimentului
Sectia 5 Civila a Tribunalului Municipiului Bucuresti  a decis scoaterea din caseta tehnica a cotidianului Evenimentul zilei a "marcii notorii" Ion Cristoiu. Batalia in instanta s-a dat pe ideea sustinuta de redactorul-sef al Evenimentului zilei, Razvan Ionescu,  si adjunctul sau, Grigore Cartianu, ca Ion Cristoiu nu este o marca in presa romaneasca.


PREMIERÃ…. Este prima sentinta care se da intr-un caz de acest gen, in care un nume, fara a fi inregistrat ca marca, este totusi recunoscut print-o sentinta judecatoreasca drept "marca notorie", si ca atare nu mai poate fi folosit. "Dupa aproape 40 de ani de activitate sunt mandru sa aflu ca prin decizie judecatoreasca se recunoaste ca am facut si eu cate ceva in presa", ne-a declarat Ion Cristoiu, ca reactie la decizia instantei.

Procesul intre Ion Cristoiu si Evenimentul zilei a inceput anul trecut, ca urmare a refuzului repetat al conducerii acestui ziar de a-l scoate pe cunoscutul analist politic din caseta redactionala. Ion Cristoiu nu a avut alte cereri catre cotidianul amintit, ci doar  scoaterea numelui sau din caseta redactionala. 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.