Chiar daca Universitatea se chinuie sa scape de zona nisipurilor miscatoare, finantatorul gruparii din Banie sustine ca la iarna va aduce doar de un atacant de viteza pentru a-si atinge obiectivele propuse.

Absenta unor jucatori precum Andei Ionescu, Ciuca sau Wobay au fost principala cauza pentru care Stiinta nu a reusit sa invinga Universitatea Cluj. Un alt motiv pentru care juvetii nu s-au impus vineri a fost experineta echipei ardelene. Cel putin asa sustine finantatorul Universitatii Craiova. "Am intilnit o echipa atoasa, o echipa care stie sa joace fotbal si nu-si merita ultima pozitie in clasament. Noua ne-au lipsit multi jucatori, imi pare foarte rau ca nu putem sa folosim o linie de mijloc formata din Costea, Prepelita, Andrei Ionescu si Wobay. In acest an cei patru nu au putut evolua din diferite motive. Acum revin Ionescu si Wobay, dar e posibil sa-l pierdem pe Prepelita pentru doua luni. Acesta este suspect de ruptura fibrilara, iar acest baiat are un ghinion fantastic. Marea mea suparare este ca Andrei Prepelita s-a accidentat in Austria si de atunci nu a jucat deloc la randamentul sau. Veti vedea ca atunci cind va fi apt suta la suta va deveni unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I", a spus Mititelu, luni seara, intr-o interventie telefonica la Radio Oltenia Craiova.

Atacant de trei milioane. Adrian Mititelu anuntat si planurile sale in ceea ce priveste transferurile in aceasta iarna. Acesta nu este speriat d elocul pe care s eafla echipa acum si nicid ejocul alb-albastrilor, declarind ca pentru a-siindeplini obiectivele Universitatea Craiova are nevoie doar de un jucator. "Nu imi cereti jucatori, pentru ca nu mai vine nimeni. Sunt interesat de un atacant de viteza, care sa aiba maxim 23 de ani si pe care sunt dispus sa dau si doua-trei milioane de euro. Atit, in rest nu mai vine nimeni. Am facut transferuri de 1,8 milioane de euro in vara si veti vedea ca sunt certitudini. Dilevski isi va reveni in maxim doua saptamini, Prepelita va intra si el in angrenajul echipei, dar are aceste accidentari, iar Tanasa a demonstrat ca este un jucator foarte bun", a mai spus patronul "juvetilor". In ceea ce priveste plecarile, Mititelu a reafirmat ca, desi noua jucatori au oferte, este dispus sa dea drumul unui singur jucator, lui Dorel Stoica, fotbalist care ar putea parasi Stiinta din aceasta iarna. Finantatorul Stiintei sustine ca are si inlocuitor pentru Stoica, dorind sa-i dea o sansa lui Valerica Gaman.

"Corleone" a prezis gresit. "La titlu se vor lupta sase echipe, CFR Cluj, Poli Timisoara, Universitatea Craiova, Steaua, Rapid si Dinamo", spunea la inceputul sezonului Dumitru Dragomir, presedintele LPF. Dupa unsprezece etape, Stiinta i-a dat peste cap prezicerile, echipa din Banie avind ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Motiv pentru care, luni seara "Corleone" a venit cu o "rectificare". "Nu pot sa-mi explic de ce Universitatea nu-si da drumul si nu reuseste sa cistige mai multe jocuri. Au o echipa buna, le-a facut Mititelu super conditii, au doi-trei jucatori care pot evolua si in echipa nationala, dar nu-mi dau seama de ce nu merge treaba. Cred ca Stiinta va exploda in curind", sustinea Dragomir. Acesta s-a pronuntat si in cazul Bornescu, declarand: "Sase etape pentru Bornescu sint enorm. Nu se face asa ceva. Sunt convins ca daca era in atributia LPF nu primea nici o etapa Mircea. Cei de la Comisia de Apel ar trebui sa-i ridice suspendarea, deoarece acolo nu a fost intentie. Pacat ca la Universitatea Craiova nu mai este acest conducator tanar, Ovidiu Costesin. Sunt convins ca daca era el la cazul Bornescu oltenii scapau fara suspendare. Eu in locul lui Mititelu as face tot posibilul sa-l aduc din nou pe Costesin la Craiova, pentru ca sigur il va lua o echipa mare".

Comisia de Apel a FRF va judeca joi apelul in cazul Bornescu depus de Universitatea Craiova. Pana la aflarea verdictului, Adrian Mititelu stie de ce a fost suspendat "Jose". "Sunt unii care nu-l vor pe Bornescu in meciurile cu Steaua si Dinamo, iar altii vor sa-l transfere pe Mircea la o alta echipa", sustine patronul juvetilor.