O mare parte dintre bucuresteni tremura in continuare in apartamente, desi RADET a dat asigurari ca toti abonatii vor avea caldura. Aceleasi probleme le intåmpina si locuitorii din Iasi si Vaslui, care nu au caldura in locuinte din cauza lucra
O mare parte dintre bucuresteni tremura in continuare in apartamente, desi RADET a dat asigurari ca toti abonatii vor avea caldura. Aceleasi probleme le intåmpina si locuitorii din Iasi si Vaslui, care nu au caldura in locuinte din cauza lucrarilor de reabilitare a sistemului.

Multi dintre locuitorii Capitalei au indurat temperaturile scazute din ultimele zile fara nici un strop de caldura in apartamente. Aceasta in conditiile in care Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti a dat asigurari, in repetate randuri, ca va respecta termenul de furnizare a agentului termic. In pofida faptului ca lucrarile de reparatii s-au desfasurat, anul acesta, concomitent in tot Bucurestiul, si nu ca in anii anteriori succesiv, pe zone, regia a fost luata prin surprindere de avarii si defectiuni care au intarziat furnizarea de caldura. „In afara de cartierul Aviatiei, unde am avut probleme la doua centrale, toata lumea a primit caldura. Am primit si noi o multime de reclamatii, dar acestea vin de la oameni care nu stiu ca asociatia de proprietari din care fac parte a solicitat amanarea furnizarii de caldura pana la 1 noiembrie“ , ne-a declarat secretarul general al RADET, Mihai Popescu. Cu toate acestea, potrivit purtatorului de cuvant al RADET, situatia din cartierul Aviatiei nu este singulara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.