Va alegeti un rol si pe masura ce il jucati, deveniti prinsi din ce in ce mai mult in acest joc, pentru ca nu vedeti ce altceva ati mai putea face. Ati inceput un adevarat proces de ascensiune, de dezvoltare interioara, dar nu puteti fi clasificati dupa niciun fel de criterii, deoarece faceti totul intr-o maniera total originala. Nu dati inapoi la primele dificultati pe care le intalniti. Orice victorie este cu atat mai mare, cu cat luptati mai mult pentru ea. Aveti un mod extraordinar de a judeca adevarata valoare a lucrurilor si de a va adapta la viata. S-ar putea sa aveti de-a face cu multe riscuri si incercari astazi si maine. Acceptati situatiile dificile pentru ca acestea va vor arata cat de puternici sunteti. Nu va manifestati depresiv atunci cand sunteti suparati! Rigiditatea se poate manifesta asupra sentimentelor, va doriti certitudine si constanta in viata, va bucurati daca intalniti persoane care au controlul situatiei. Stabiliti un intreg set de standarde si doriti ca toti ceilalti sa va asculte. Puteti ramane blocati intr-o relatie sau intr-un loc de munca nesatisfacator pentru simplul motiv ca va ofera siguranta. Daca aceasta siguranta merita, v eti constata numai in timp.

Berbec
Considerati ca nu este bine sa va aratati adevaratele sentimente, deoarece ceilalti vor profita de acest lucru. Va temeti de implicarile emotionale, motiv pentru care deveniti brusc agitati, nervosi, simtindu-va neajutorati in fata persoanelor care va arata sentimente, fie ele sub forma de repulsie sau de pasiune. Nu aveti incredere in propriile sentimente, asa incat cultivati o atitudine detasata, ceea ce ii va face pe altii sa va judece gresit, spunand despre dumneavoastra ca sunteti oameni reci. Doriti sa va indepartati de ceilalti, deoarece ii considerati superficiali.

Taur
Depresiile pe care le aveti zilele acestea pot proveni dintr-un sentiment de singuratate si din faptul ca le permiteti altora sa va restrictioneze. Scenariul dumneavoastra este cel al „victimei datorita circumstantelor”. Nu aruncati vina pe altii! O relatie de lunga durata, creata pe baze solide, va da toata increderea necesara. Aveti un moment bun de rezolvare a unor probleme si puteti pune bazele unor proiecte de mare amploare. Va place sa traiti intr-o lume lipsita de probleme, si nu intelegeti de ce uneori apar atatea obstacole.

Gemeni
Chiar daca intrati intr-o relatie, aveti tendinta de a deveni gelosi si posesivi. Daca realizati ca totul porneste de la teama de a nu pierde persoana iubita, va veti da seama ca aceste frici irationale nu au o baza reala. Tindeti sa retraiti durerile si greselile din trecut, sa simtiti la infinit aceleasi emotii. Daca vreodata ati avut o dezamagire, ar fi cazul sa stergeti cu buretele acest lucru. Nu-i acordati partenerului avantajul de a va domina atunci cand va simte slabiciunile.

Rac
Veti aprecia un camin stabil si o viata domestica fericita, cu conditia sa fiti regi in propria casa. Cereti mai mult de la apropiati decat este omeneste posibil, avand tendinta de a va tine sentimentele sub control. Toti ceilalti insa va vor vedea ca pe niste oameni de incredere, a caror structura este aceea de a ajuta. Puteti avea tendinta de a va izola de anturaj, pentru a pune la punct anumite aspecte care va macinau pana acum. Va puteti simti raniti de aparenta incapacitate de a-si exprima sentimentele a unei rude.

Leu
Va supuneti in mod constient stresului, deoarece pur si simplu nu puteti renunta la nimic din ceea ce v-ati propus. Trebuie sa stiti insa cand sa va opriti. Chiar daca sunteti foarte rezistenti si rabdatori, incercati sa faceti totul metodic. Daca nu va veti menaja, nici chiar constitutia dumneavoastra puternica nu va va mai sustine.