BERBEC
Buna credinta si dorinta de a ajuta pe altii pot fi luate drept credulitate, lucru de care vor incerca sa profite mai ales cei care va cunosc putin.

TAUR
Este o zi benefica pentru a va rezolva probleme legate de tr

BERBEC
Buna credinta si dorinta de a ajuta pe altii pot fi luate drept credulitate, lucru de care vor incerca sa profite mai ales cei care va cunosc putin.

TAUR
Este o zi benefica pentru a va rezolva probleme legate de tribunal, notariat si orice fel de acte. Puteti avea chiar si unele preocupari relaxante.

GEMENI
Pe linga oportunitatile care vi se ofera, se poate sa cunoasteti pe cineva de care va veti simti atras. Veti astepta ca celalalt sa faca primul pas.

RAC
Chiar daca banii nu va ocolesc, reusiti sa-i cheltuiti foarte repede. Atentie insa la sanatate, in special la afectiunile datorate alimentatiei.

LEU
Micile bucurii pe care vi le ofera partenerul au darul de a compensa problemele de serviciu. Incercati sa fiti mai deschis si totul va fi bine.

FECIOARA
Echilibrul interior va sporeste originalitatea, facandu-va sa initiati proiecte de viitor. Veti gasi repede parteneri caci sunteti foarte convingator.

BALANTA
Fermitatea si dinamismul dvs. va fi bine primit de sefi, dar vor starni nemultumiri in randul colegilor. In familie pot aparea noi responsabilitati.

SCORPION
Colegii si prietenii vor aprecia amabilitatea si generozitatea cu care ii tratati, dandu-va tot sprijinul in rezolvarea unor probleme de mare interes.

SAGETATOR
Nu este exclus sa vi se propuna sa faceti o specializare profesionala, care sa va ajute in viitor sa avansati. Se va pune problema unor drumuri.

CAPRICORN
Activitatea profesionala va cunoaste o innoire, care va ajuta sa va puneti in practica unele idei mai vechi. Cineva apropiat va va sustine.

VARSATOR
Succesele profesionale va fac mai generos si mai intelegator cu cei din jur. Se poate sa discutati unele proiecte legate de o plecare in strainatate.

PESTI
Este posibil ca in lipsa autocontrolului, problemele de acasa sa se faca simtite si in relatiile de serviciu. Incercati sa separati lucrurile.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.