Claudia Pavel (Cream) si-a invitat, joi seara, cativa prieteni intr-un club din Bucuresti, unde bruneta si-a serbat ziua de nastere. Invitata care i-a tinut cantaretei isonul la antren a fost o colega de breasla, Anamaria Ferentz. Fetele au fost pun
Claudia Pavel (Cream) si-a invitat, joi seara, cativa prieteni intr-un club din Bucuresti, unde bruneta si-a serbat ziua de nastere. Invitata care i-a tinut cantaretei isonul la antren a fost o colega de breasla, Anamaria Ferentz. Fetele au fost punctul principal de atractie pentru cameramanii incinsi de dansurile lor lascive si nu s-au dat duse din club pana la patru dimineata.

O alta petrecere care a avut loc joi seara in Bucuresti a reusit sa adune ceva mai multe vedete, ademenite probabil de show-ul incendiar promis de nemtoaicele de la Coyoty Ugly. Cele cinci fete puse pe distractie nu s-au ridicat insa la asteptari, neavand nimic in comun cu celebrele Coyote Girls din filmul american lansat cu ani in urma. Mai interesanta pentru cameramanii si ziaristii prezenti a fost masa la care se sarbatorea ziua de nastere a Claudiei Pavel. Cantareata de 23 de ani le-a avut alaturi la distractie pe sora ei, cateva ziariste, dar si pe Anamaria Ferentz. Fetele au prins gustul petrecerii, dar mai ales al paharelor pline cu alcool, si au scos la lumina talente nebanuite pana acum. Au dansat pana la patru dimineata, adunand in jurul lor camerele de luat vederi . Pana si reporterul Mircea Solcanu, homosexual declarat, a intrat in joc si le-a pipait pe fete in pozitii in care probabil nu s-a aflat niciodata cu o femeie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.