Invitat la o emisiune in studioul TV Europa Nova din Timisoara, dupa sustinerea unui concert pe scena Teatrului National din municipiul de pe Bega, cantautorul Florin Chilian a reusit performanta de a enerva pe toata lumea, motiv pentru care regizor
Invitat la o emisiune in studioul TV Europa Nova din Timisoara, dupa sustinerea unui concert pe scena Teatrului National din municipiul de pe Bega, cantautorul Florin Chilian a reusit performanta de a enerva pe toata lumea, motiv pentru care regizorul de emisie a luat decizia de a-l evacua din platou.

Desi spatiul alocat cantaretului era de o ora, prezenta sa in fata telespectatorilor timisoreni a fost redusa la doar 15 minute. „Am hotarat sa evacuez invitatul din studiou din mai multe motive. In primul rand, a venit la intalnire intr-o avansata stare de oboseala. Apoi, a fumat in spatiul redactional si a protestat vehement cand l-am atentionat ca exista un loc special amenajat unde fumeaza toata lumea. Iar ceea ce a pus capac la toate a fost incercarea lui de a se rafui cu mine in direct, adresandu-mi diverse invective. Dupa 15 minute, am bagat publicitate si l-am rugat sa se concentreze la intrebarile moderatorului. Nu a fost de acord, motiv pentru care l-am rugat sa paraseasca platoul“, ne-a explicat regizorul de emisie, Raul Husian.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.