Vitamina C va fi unul dintre agentii electorali ai UDMR in campania pentru Parlamentul European, transmite Rompres.
Liderul UDMR, Marko Bela, impreuna cu mai multi candidati ai Uniunii pentru Parlamentul de la Bruxelles, au participat, joi, la F
Vitamina C va fi unul dintre agentii electorali ai UDMR in campania pentru Parlamentul European, transmite Rompres.
Liderul UDMR, Marko Bela, impreuna cu mai multi candidati ai Uniunii pentru Parlamentul de la Bruxelles, au participat, joi, la Festivalul cartofului din localitatea covasneana Dalnic, unde au impartit cateva sute de tablete de vitamina C aflate intr-un ambalaj inscriptionat cu sigla acestei formatiuni politice.
Marko Bela a declarat, pentru Rompres, ca vitamina C se leaga de numele unui savant maghiar care a luat premiul Nobel si, in acest caz, ea are un mesaj simbolic.
'Putina vitamina C nu ne strica, sa avem energie', a spus Marko Bela, referindu-se la apropiata campanie electorala.
Pe blisterul cu 12 tablete de vitamina C era tiparit mesajul 'Consumati zilnic cate o tableta pentru o viata sanatoasa si pentru un sistem imunitar mai puternic', cu mentiunea ca recomandarea vine din partea candidatilor Uniunii pentru Parlamentul European.
In urmatoarele trei zile, candidatii pentru Bruxelles se vor intalni cu staff-ul Uniunii in localitatile Miercurea-Ciuc, Targu Mures si Oradea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.