Elena A. a fost gasita zacand inconstienta, pe o strada laturalnica din comuna bistriteana Josenii Bargaului, de un grup de copii care mergeau la scoala. Imediat au fost alertati politistii din comuna, iar femeia a fost transportata la spital in coma
Elena A. a fost gasita zacand inconstienta, pe o strada laturalnica din comuna bistriteana Josenii Bargaului, de un grup de copii care mergeau la scoala. Imediat au fost alertati politistii din comuna, iar femeia a fost transportata la spital in coma si in stare de soc hipotermic. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, Ioan Valer Andreica, femeia prezenta leziuni si urme de sange la nivelul fetei si a fost internata la sectia Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Bistrita. Timp de patru zile medicii s-au chinuit sa o tina pe femeie in viata, insa fara succes, ea decedand in urma cu doua zile. Medicii au spus ca victima prezenta urme clare de viol si, conform primelor concluzii, a murit din cauza multiplelor lovituri primite in zona capului. "In cauza exista un suspect, iar, avand in vedere ca victima a murit, se va schimba incadrarea juridica in viol urmat de moartea victimei, iar dosarul va fi trimis Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, in vederea continuarii cercetarilor", a spus purtatorul de cuvant al IPJ Bistrita Nasaud. De asemenea, acesta a spus ca urmeaza sa fie dispuse si finalizate unele expertize medico-legale, expertize privind stabilirea profilului ADN si alte expertize criminalistice in acest caz. Potrivit Pro TV, femeia omorata practica prostitutia. Ea era mama a sase copii si nu a fost niciodata casatorita. Fiica cea mare a femeii are 18 ani si e plecata la munca in Spania, in timp ce ceilalti cinci copii se afla acum intr-un centru de plasament. (Andrei GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.