Presedintele comisiei juridice din Senat, Peter Eckstein Kovacs, a declarat, ieri, pentru A.M.Press, ca UDMR va trimite o delegatie la discutiile cu premierul Calin Popescu Tariceanu pe tema Legii bugetului statului pe 2008, programate pentru astazi.
Presedintele comisiei juridice din Senat, Peter Eckstein Kovacs, a declarat, ieri, pentru A.M.Press, ca UDMR va trimite o delegatie la discutiile cu premierul Calin Popescu Tariceanu pe tema Legii bugetului statului pe 2008, programate pentru astazi. Totodata, senatorul UDMR s-a aratat increzator ca proiectul de lege va fi adoptat in Parlament. "Este clar ca vom onora invitatia premierului Tariceanu. Ne intereseaza acest subiect. Ca sa fiu sincer, sunt foarte increzator in faptul ca acest proiect de lege va fi adoptat in Parlament. Cred ca ne va surprinde larga majoritate cu care va trece aceasta lege", a spus Eckstein.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.