E clar, iubirea cere sacrificii... Un singur dor a mai ramas intre Issa (fosta Elegance) si reparatorul danturii Costi Ionita. Un dor infocat marturisit numai de blonda, atentie!, nu doar cu ajutorul vorbelor, ci mai ales prin gesturi. Se
  E clar, iubirea cere sacrificii... Un singur dor a mai ramas intre Issa (fosta Elegance) si reparatorul danturii Costi Ionita. Un dor infocat marturisit numai de blonda, atentie!, nu doar cu ajutorul vorbelor, ci mai ales prin gesturi. Se pare ca ea nu va dormi linistita pana nu-si va tatua pe brat numele lui Costi. Pana atunci incearca sa-l impresioneze de la distanta, lasandu-si nurii fotografiati prin tot felul de publicatii. Oare cand se relaxeaza si viseaza ca Fat-Frumos-Stomatolog vine cu jeep-ul sa-i plombeze maselele asculta posturile pe care acesta le-a inaugurat de curand? Ar fi ceva. Chiar daca nu se face primavara cu o floare si rating cu unul-doi ascultatori (asta in cazul ca se uita si Costi la televiziunile sale). 


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.