>> Un instructor de pilotaj
la scoala lui Tommy Makinen participa la Raliul Iasiului.

>> La start vor lua parte
45 de echipaje.

>>  Cele mai mari sanse
de a incheia pe primul loc
le are Bogdan Maris
>> Un instructor de pilotaj
la scoala lui Tommy Makinen participa la Raliul Iasiului.

>> La start vor lua parte
45 de echipaje.

>> Cele mai mari sanse
de a incheia pe primul loc
le are Bogdan Marisca.


Pilotul finlandez Yarkko Miettinen, fost campion national la grupa N in anul 2003, dar si instructor la scoala de Pilotaj a lui Tommy Makinen, va lua startul in Raliul Iasiului Tester, au anuntat organizatorii, in cadrul unei conferinte de presa.
Finlandezul a declarat ca a sosit la Iasi in primul rand pentru a-l ajuta pe bunul sau prieten, Catalin Berari, care va lua startul in etapa de la finele saptamanii, dar si pentru a testa probele speciale de pe traseu. "Sunt bun prieten cu Catalin Berari, care a facut scoala de pilotaj la mine, in Finlanda, si ma aflu aici pentru a-l mai invata cate ceva inainte de startul raliului. De asemenea, voi participa si eu la Raliul Iasiului Tester si sper sa fac o figura cat mai frumoasa, chiar daca nu cunosc traseul. In 2008 mi-as dori sa fac echipa cu Berari si cu Cristian Angheluta si sa particip la Campionatul National al Romaniei", a declarat Yarkko Miettinen, care il va avea copilot pe conationalul sau Mikko Lukka.
Raliul Iasiului Tester, care va avea loc in zilele de 19 si 20 octombrie, este ultima etapa din acest an a Campionatului National de Raliuri Dunlop si dupa derularea tuturor probelor speciale se va stabili campionul national, cele mai mari sanse de a incheia pe primul loc avandu-le liderul Bogdan Marisca. La start vor lua parte 45 de echipaje. Raliul Iasiului Tester va avea 3 probe speciale, pe 19 octombrie si 4 probe speciale repetate de trei ori, pe 20 octombrie. z


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.