Primarul localitatii doljene Urzicuta a fost grav accidentat, marti seara, in dreptul localitatii Podari, de un sofer al Petrom aflat la volanul unui autoturism Nubira. Edilul Florea Grigorescu, de 49 de ani, a fost lovit in timp ce traversa strada
Primarul localitatii doljene Urzicuta a fost grav accidentat, marti seara, in dreptul localitatii Podari, de un sofer al Petrom aflat la volanul unui autoturism Nubira. Edilul Florea Grigorescu, de 49 de ani, a fost lovit in timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. "Victima a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Craiova, unde a ramas internata, in urma impactului suferind leziuni foarte grave", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Dolj, subcomisarul Maria Vasile. "Eram in masina in comuna Podari si am coborat sa iau o sticla cu apa. Cand am coborat, am vazut ca venea o masina cu farurile aprinse, dar am crezut ca ma va ocoli", a spus primarul de pe patul de spital.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.