Liderul PNTCD Marian Petre Milut a declansat lupta impotriva liderilor locali legati intre ei de interese de afaceri, dupa demiterea conducerii de la Valcea urmand suspendarea lui Ioan Muresan si numirea unei noi conduceri la Maramures.presedintele P
Liderul PNTCD Marian Petre Milut a declansat lupta impotriva liderilor locali legati intre ei de interese de afaceri, dupa demiterea conducerii de la Valcea urmand suspendarea lui Ioan Muresan si numirea unei noi conduceri la Maramures.presedintele PNTCD, Marian Petre Milut, a declarat, la Galati, ca la sedinta de sambata a Comitetului National va fi discutata masura suspendarii din calitatea de membru PNTCD a lui Ioan Muresan: ">n Comitetul National de sambata se va discuta suspendarea sa din partid pe perioada in care va fi judecat. Nu putem sa-l excludem pentru ca atunci am face noi o greseala, aceea de a nu-i acorda prezumtia de nevinovatie, desi imaginile pe care ni le-a aratat TVR sunt, in opinia mea, suficient de clare pentru ce s-a intamplat acolo. Dar eu nu sunt judecator si nici partidul meu nu este judecator. Justitia romana isi va spune cuvantul", a declarat presedintele PNTCD.
"Eu ma delimitez de astfel de oameni si nu pot sa accept. PNTCD nu trebuie sa tina astfel de oameni si dovada ca nu am facut ceea ce trebuia sa facem la Baia Mare si in Maramures, iata, supportam consecintele! Pe dl Vasiloiu de la Valcea am avut ragazul sa il demitem si sa punem alta conducere. >ntelegem acum de ce anumite structuri ale PNTCD functioneaza intr-un spatiu, ca nu-l intelegeam cum functioneaza... Cum de se cunoaste domnul Vasiloiu cu domnul Muresan, alte persoane de la Galati cu domnul Muresan. Participa la niste intalniri la drum de seara. Acum am inteles ca pe acesti oameni ii leaga niste interese de afaceri".




Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.