Au inceput fierberile pentru emisiunile din coada anului. Una dintre ele ar fi popularul show pentru romanul naiv si manevrabil „10 pentru Romania" la Realitatea. O gaselnita tatuliciana, starnitoare de orgolii, ambaturi, sa te pui bine,

Au inceput fierberile pentru emisiunile din coada anului. Una dintre ele ar fi popularul show pentru romanul naiv si manevrabil „10 pentru Romania" la Realitatea.

O gaselnita tatuliciana, starnitoare de orgolii, ambaturi, sa te pui bine, tu realizator/post/patron, cu mai-marii zilei; sa tragi ceva prinoase. Nu uit „placerea" cu care urmaream TVR pe vremea aceluiasi realizator cand preamaritul postului era un clujean brunet, numit Stoica, care (cacofonie dedicata...) ne era prezentat ca izvor de prosperitate al natiei - bagi odata scoti de opt! - de romani care se si vedeau grasi si caritasi, cum scriam eu la vremea aceea escrocherie de geniu, dar penala si prin complicitate. Bref, emisiunea celor 10 este tot un „ciubuc" de dimensiuni megapoporaniste, filo-retingiste, dar bine parfumat cu damf politic, cultural, intelectual, monser.

Vrei sa fii mai tare ca Andreea, Calinescu sau Ioanitoaia pe vremuri, baga-te aici! Am mai avut ceva asemanator pe TVR, dar nu realizat de Tatulici - cum de i-a scapat? -, „Cel mai mare roman". Ei, acolo era o urma de cultura, il facea pe ignorant sa mai afle cine-i sunt inaintasii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.