18 Octombrie 2007

Lectura sub un minut

Guvernul a alocat 88 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor europarlamentare din noiembrie, cu opt milioane mai mult decat pentru alegerile europarlamentare programate in luna mai si amanate. Banii vor fi alocati din Fondul de rezerva

Guvernul a alocat 88 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor europarlamentare din noiembrie, cu opt milioane mai mult decat pentru alegerile europarlamentare programate in luna mai si amanate.

Banii vor fi alocati din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului catre Ministerul de Interne, Institutul National de Statistica, Ministerului Afacerilor Externe, Autoritatea Electorala Permanenta si Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Astfel, din cele 79,981 milioane lei alocate Ministerului Internelor si Reformei Administrative, 69,843 milioane merg catre prefecturi si 1,08 milioane catre Biroul Electoral Central.

Adevarul

Sursa: AdevarulTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.