Cu o lovitura de maestru, patronul Stelei pare sa fi decis razboiul cu fostul antrenor. Dornic sa-l infunde definitiv pe Hagi, Gigi Becali s-a decis sa atace decisiv, la o ora de maxima audienta. Mitul nasului nu putea fi daramat decat la “Nas
Cu o lovitura de maestru, patronul Stelei pare sa fi decis razboiul cu fostul antrenor. Dornic sa-l infunde definitiv pe Hagi, Gigi Becali s-a decis sa atace decisiv, la o ora de maxima audienta. Mitul nasului nu putea fi daramat decat la “Nasul”, locul unde a fost repornita batalia. Demonstrand ca si-a calculat foarte bine pasii, Becali a reusit sa puncteze decisiv in fata opiniei publice. Nu i-a trebuit mai mult de o ora sa-si faca praf... imaginea. A reusit un autodenunt spectaculos. De aceasta data greu va mai putea da inapoi, nu mai este loc de 'am glumit>> sau de 'am vrut sa fac o aroganta>>, a pedalat mult prea insistent pe amanunte si pe cuvantul sau de onoare. Ce isi face omul cu mana lui nici un sobor de directori de imagine nu mai dezleaga.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.