Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Multescu, ar fi vrut sa se antreneze pe stadionul rivalei CFR Cluj, dar a renuntat la aceasta idee din cauza conducerii propriului club. "M-am gandit sa le cerem voie prietenilor de la CFR sa ne antrenam in nocturna, dar am renuntat. Conducerea Universitatii a primit cu raceala initiativa mea si n-am mai ajuns sa vorbim cu cei de la CFR. Mie mi se pare normal ca intre cluburi sa existe o concurenta benefica. Am trait asta si la Timisoara, si la Arad, ca eu am fost antrenor si la Poli, si la UTA. Nu e normal sa existe dusmanii intre echipe aflate la 50 de kilometri distanta sau chiar in acelasi oras", a spus Multescu.


Tehnicianul clujenilor ar fi dorit ca elevii sai sa se obisnuiasca cu nocturna in vederea partidei din etapa a XI-a a Ligii I, din deplasare, de la Craiova, care va avea loc vineri, de la ora 19.00.
Gheorghe Multescu a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului cu echipa Universitatea Cluj, urmand ca in cazul in care acesta va reusi salvarea formatiei ardelene de la retrogradare sa se negocieze o noua intelegere. "Am decis sa semnam numai pana la finele campionatului, apoi vom discuta o eventuala prelungire, in caz ca ne atingem obiectivul - salvarea de la retrogradare. De altfel, domnul Multescu are stipulata in contract o prima de obiectiv", a spus directorul sportiv Sorin Vadana. Alaturi de Gheorghe Multescu au semnat contracte valabile pana la finalul sezonului si noul antrenor secund, Dorel Chiriac, precum si preparatorul fizic Yuksel Yesilova.