Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Multescu, ar fi vrut sa se antreneze pe stadionul rivalei CFR Cluj, dar a renuntat la aceasta idee din cauza conducerii propriului club. "M-am gandit sa le cerem voie prietenilor de la CFR sa ne antrena
Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Gheorghe Multescu, ar fi vrut sa se antreneze pe stadionul rivalei CFR Cluj, dar a renuntat la aceasta idee din cauza conducerii propriului club. "M-am gandit sa le cerem voie prietenilor de la CFR sa ne antrenam in nocturna, dar am renuntat. Conducerea Universitatii a primit cu raceala initiativa mea si n-am mai ajuns sa vorbim cu cei de la CFR. Mie mi se pare normal ca intre cluburi sa existe o concurenta benefica. Am trait asta si la Timisoara, si la Arad, ca eu am fost antrenor si la Poli, si la UTA. Nu e normal sa existe dusmanii intre echipe aflate la 50 de kilometri distanta sau chiar in acelasi oras", a spus Multescu.
Tehnicianul clujenilor ar fi dorit ca elevii sai sa se obisnuiasca cu nocturna in vederea partidei din etapa a XI-a a Ligii I, din deplasare, de la Craiova, care va avea loc vineri, de la ora 19.00.
Gheorghe Multescu a semnat un contract valabil pana la finalul sezonului cu echipa Universitatea Cluj, urmand ca in cazul in care acesta va reusi salvarea formatiei ardelene de la retrogradare sa se negocieze o noua intelegere. "Am decis sa semnam numai pana la finele campionatului, apoi vom discuta o eventuala prelungire, in caz ca ne atingem obiectivul - salvarea de la retrogradare. De altfel, domnul Multescu are stipulata in contract o prima de obiectiv", a spus directorul sportiv Sorin Vadana. Alaturi de Gheorghe Multescu au semnat contracte valabile pana la finalul sezonului si noul antrenor secund, Dorel Chiriac, precum si preparatorul fizic Yuksel Yesilova.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.