Operatorul France Telecom va trebui sa returneze subventii in valoare de maximum 1,1 miliarde euro. Curtea Europeana de Justitie a respins un apel depus de autoritatile franceze la o hotarare a Comisiei Europene, adoptata in 2004. O
   Operatorul France Telecom va trebui sa returneze subventii in valoare de maximum 1,1 miliarde euro. Curtea Europeana de Justitie a respins un apel depus de autoritatile franceze la o hotarare a Comisiei Europene, adoptata in 2004. Operatorul francez de telecomunicatii a castigat intre 798 de milioane de euro si 1,1 miliarde de euro prin scutirea de la plata unor impozite, in perioada 1994-2004. Autoritatile franceze au respins acuzatia, sustinand ca Executivul Uniunii trebuie sa prezinte date precise.               "Comisia va contacta autoritatile franceze si le va solicita sa aplice decizia CE din 2004, privind recuperarea subventiilor, in valoare de cel putin 798 de milioane euro, plus dobanzile", a declarat purtatorul de cuvant al institutiei europene, Jonathan Todd, citat de Reuters. El a adaugat ca rambursarea ajutoarelor financiare de care a beneficiat France Telecom trebuie sa aiba loc cat mai rapid.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.