Procurorii clujeni incearca sa destrame o retea de escroci care au inselat mai multe persoane cu zeci de mii de euro dupa ce le-au oferit spre vanzare apartamente pe care nu le-au mai construit. Pana in prezent au fost arestate doua persoane, care a
Procurorii clujeni incearca sa destrame o retea de escroci care au inselat mai multe persoane cu zeci de mii de euro dupa ce le-au oferit spre vanzare apartamente pe care nu le-au mai construit. Pana in prezent au fost arestate doua persoane, care ar fi incasat prin aceasta metoda peste 200 de mii de euro. Potrivit anchetatorilor, in perioada iunie-iulie 2007, Iulia Cojoleanca, in varsta de 25 de ani, si Mihai Potra de profesie medic stomatolog, au incheiat cu noua persoane din mai multe judete ale tarii precontracte de vanzare-cumparare a unor locuinte. Cei doi le spuneau oamenilor ca apartamentele vor fi ridicate pana in luna februarie 2008 intr-o zona buna din municipiului Cluj-Napoca, iar pentru a fi convingatori le aratau clientilor o copie xerox dupa autorizatie de construire falsa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.