Prima zi de emisie a noului post de televiziune va fi 27 octombrie.
stirile, talk-show-urile si filmele documentare sunt "armele" cu care CTV va cuceri lumea.
pe 27 octombrie 2007, peisajul mass-media constantene se va schimba definitiv pen
Prima zi de emisie a noului post de televiziune va fi 27 octombrie.
stirile, talk-show-urile si filmele documentare sunt "armele" cu care CTV va cuceri lumea.
pe 27 octombrie 2007, peisajul mass-media constantene se va schimba definitiv pentru ca atunci va emita, pentru prima data, Constanta TV, postul de televiziune care te ajuta "sa vezi ce traiesti si sa traiesti ce vezi". Echipa care a pus pe picioare acest proiect promite ca telespectatorii vor avea parte de o surpriza placuta: o televiziune la standarde de calitate comparabile cu marile televiziuni din lume. Mai importanta insa decat partea tehnica promite sa fie latura "umana" a postului. CTV va fi un partener al constantenilor, un prieten care ii va informa despre tot ceea ce se intampla in oras, in judet, in tara si peste hotare. Ii va informa, mai presus de toate, rapid, obiectiv si complet.

Stirile care te ajuta sa intelegi lumea
Cel mai important atu al noii televiziuni sunt oamenii. Dupa o campanie ampla de recrutare, derulata pe parcursul mai multor luni, CTV se poate mandri ca a "cules" unii dintre cei mai buni jurnalisti de pe piata locala si de la nivel central. Sunt oameni pe care ii veti intalni pe teren, in goana dupa stiri, sau pe sticla televizorului, prezentandu-va jurnalele informative. Din ora in ora, veti descoperi ca reporterii CTV va aduc in casa, la birou sau oriunde va aflati cele mai proaspete stiri. Seara, la jurnalul de la ora 19.00, veti putea urmari jurnalul principal, prezentat de Roxana Nica, una dintre vedetele CTV, cu o bogata experienta capatata pe posturile nationale. Pe parcursul zilei, veti fi la curent cu tot ceea ce se intampla, pentru ca veti putea urmari stiri din ora in ora. De la 10.00 la 16.00, gazda va va fi Roxana Vlad, jurnalul de la ora 17.00 va fi prezentat de Ionut Dulgheriu, iar cel de la ora 23.00 de Amedeo Ene.

Emisiuni pentru toate preferintele
Alaturi de stiri, CTV va propune o serie de emisiuni care va vor "tintui" in fata televizoarelor. Diminetile incep cu "Cine Te Vede dimineata" (intre orele 7.00 si 10.00), o emisiune prezentata de Alexandru Sasu si Anca Vasiliu, care combina informatiile utile, o rubrica de revista presei si una de pamflet (realizata de Bogdan Taifas) si interviuri cu invitati de marca ai vietii publice constantene. CTV va propune emisiuni zilnice care va vor tintui in fotolii: "Ora de garda", prezentata de Oana Manoila, care va spune ce sa faceti pentru a va mentine in forma, si "Subiectul zilei", in care aflati de la Ionut Dulgheriu dedesubturile celui mai important eveniment al zilei. De luni pana vineri, veti putea urmari emisiuni pe teme de interes major: "Ultima repriza" (pe teme sportive); "Reconstituirea" (unde va fi dezbatuta criminalitatea din judet si vor fi prezentate cazuri celebre); "Audienta publica" (in care aflati tot ce se intampla nou in administratia locala, fie ca vorbim despre municipiul Constanta sau despre celelalte localitati din judet); "Vorbe si fapte" (in care Doru Colgiu, un analist intransigent al vietii politice, nu va "ierta" nici o personalitate, indiferent de apartenenta sa); "A doua instanta" (cazuri celebre de pe holurile tribunalelor). In plus, o data pe saptamana, CTV propune emisiuni pe teme culturale ("Intoarcere la arte"), sociale ("Salariul si pensia"), de educatie si tineret ("Nota de trecere"), economice ("Banii vorbesc"), precum si "Accente", o emisiune cu oameni extraordinari ascunsi intr-o mare de lume normala.

Week-end cu surprize
Pentru zilele de week-end, CTV are o oferta bogata, reprezentata de emisiuni precum "Quo vadis", realizata de Gabriela Dima - emisiune pe teme religioase, si "Glasul pamantului", realizata de Mariana Dragota, in care veti putea afla tot ceea ce se intampla nou in agricultura constanteana. Tot in weekend veti putea urmari o emisiune de specialitate despre amenajarile interioare ale locuintei ("Ambient") si despre cele mai bune locuri in care va puteti petrece vacantele, in compania Gabrielei Dima. Nu va lipsi nici "Sinteza saptamanii", care va prezenta retrospectiva celor mai importante evenimente interne si internationale petrecute pe parcursul ultimelor zile.
Documentare de excepTie
CTV propune o serie de documentare in premiera nationala, realizate de profesionisti de exceptie, care va vor tine cu rasuflarea taiata. Veti patrunde in interiorul celebrei inchisori de la Guantanamo, unde sunt incarcerati teroristii care au ingenuncheat Statele Unite ale Americii pe 11 septembrie, si veti afla dedesubturile sangerosului atentat de la Olimpiada din Munchen, din 1972. Nu vor lipsi documentare inedite despre istoria tarii noastre, din care veti invata lucruri inedite. Amintim numai un titlu: "Romania si dictaturile ei", care promite sa va schimbe perspectiva asupra istoriei. Restul documentarelor sunt surprize pe care le veti descoperi pe parcurs.
In slujba constanTenilor
"Suntem o televiziune de stiri, talk-show si film documentar. Suntem o echipa formata din tineri, profesionisti, dar si oameni cu experienta internationala in lumea televiziunii. Ne-am propus sa cucerim rapid publicul local, iar in cel mai scurt timp vom rivaliza cu marile televiziuni nationale. Optimismul, dorinta de afirmare si viteza de reactie sunt atributele care ne vor pune in valoare calitatile de jurnalisti, in slujba cetateanului. La CTV, vezi ce traiesti si traiesti ce vezi. Fiecare intamplare va fi pentru noi un eveniment, fiecare incident va fi pentru noi un moment unic, atata vreme cat acea intamplare sau acel incident este important pentru omul de rand. Vom fi avocatul fiecarui constantean in relatia cu autoritatile locale si ne vom face un scop din a reprezenta strict interesul locuitorilor judetului Constanta".
Constantin Titineanu, director general


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.