Incepand de ieri nu se mai oficiaza slujbe religioase in Catedrala mitropolitana din Iasi, acestea urmand a fi oficiate in Biserica "Sf. Mare Mucenic Gheorghe" - vechea Catedrala mitropolitana. Slujbele religioase vor fi oficiate in acest locas de cu
Incepand de ieri nu se mai oficiaza slujbe religioase in Catedrala mitropolitana din Iasi, acestea urmand a fi oficiate in Biserica "Sf. Mare Mucenic Gheorghe" - vechea Catedrala mitropolitana. Slujbele religioase vor fi oficiate in acest locas de cult pana la finalizarea lucrarilor de consolidare si amenajare a interiorului Catedralei mitropolitane. Tot pana la finalizarea acestor lucrari, moastele Sfintei Cuvioase Parascheva vor ramane in Biserica "Sf. Mare Mucenic Gheorghe". Parintele arhimandrit Timotei Aioanei, exarh cultural al Arhiepiscopiei Iasilor, a declarat, pentru Radio Trinitas, ca se doreste ca lucrarile sa se incheie in cel mai scurt timp, astfel ca slujbele sa poata fi reluate in Catedrala mitropolitana.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.