Seful de post din comuna vasluiana Zorleni, ag. sef Dumitru Ursu si unul dintre subordonatii sai, care era responsabil de satul Popeni, sunt subiectii unei cercetari privind acuzatia de neglijenta in serviciu, in cazul prostituatei de 12 ani, bolnav
Seful de post din comuna vasluiana Zorleni, ag. sef Dumitru Ursu si unul dintre subordonatii sai, care era responsabil de satul Popeni, sunt subiectii unei cercetari privind acuzatia de neglijenta in serviciu, in cazul prostituatei de 12 ani, bolnava de sifilis, care a tinut prima pagina a ziarelor in ultimele zile. Purtatorul de cuvant al IJ Politie Vaslui, subinspectorul Mihaela Straub, a declarat ca solutionarea petitiilor adresate politistilor in acest caz s-a realizat necorespunzator si incomplet, nefiind verificate toate aspectele sesizate si cu interes pentru munca de politie. Politistii nu au sesizat institutiile competente in domeniul protectiei drepturilor copilului aflat in dificultate, conform obligatiei prevazute de art.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.