Un suporter craiovean a sarit din tribuna la meciul de futsal dintre FC Craiova si ACS Odorheiul Targu Secuiesc, pentru a protesta fata de deciziile arbitrului Mugurel Vadan, insa nu si-a putut duce planul la bun sfarsit deoarece si-a luxat piciorul
Un suporter craiovean a sarit din tribuna la meciul de futsal dintre FC Craiova si ACS Odorheiul Targu Secuiesc, pentru a protesta fata de deciziile arbitrului Mugurel Vadan, insa nu si-a putut duce planul la bun sfarsit deoarece si-a luxat piciorul si a fost prins de fortele de ordine.

Meciul derby al Ligii 1 la futsal, dintre FC Craiova, fosta Energoconstructia Craiova si ACS Odorheiul Targu Secuiesc, din etapa a V-a, a fost scurtat cu cinci minute, fata de timpul initial de joc, fiind marcat de o serie de incidente.

Astfel, in minutul 35 al jocului la scorul de 3-0 pentru echipa oaspete, un spectator a intrat pe teren si l-a imbrancit pe arbitrul Mugurel Vadan, dupa care a fost retinut de fortele de ordine. Cu trei minute inainte, alt suporter, tatal unui jucator craiovean, a sarit din tribuna inalta de cinci metri tot cu intentia de a-l lovi pe Vadana, insa nu a ajuns prea departe pentru ca, in urma contactului cu parchetul salii, si-a luxat piciorul, fiind repede prins de fortele de ordine.

Arbitrii meciului, impreuna cu observatorul Radu Petre, au decis sa fluiere finalul jocului cu cinci minute mai devreme, de teama de a nu exista si alte probleme, afirmand ca le este pusa viata in pericol.

Vadan si Radu Petre au mai fost in luna mai la meciul din semifinalele Cupei Romaniei, dintre cele doua echipe, si atunci aparand probleme de acest fel. Atunci oltenii au fost amendati cu o mie de lei si suspendati doua etape, timp in care au jucat mecirile fara spectatori. "Au venit cu lectia invatata de la Bucuresti. Acest Vadan, pe unde ne prinde, ne toaca, iar observatorul uraste oltenii. Cand a fluierat finalul meciului i-a zis unui coleg ca oricum zarurile sunt aruncate, insa in fotbalul de sala, in cinci minute soarta unui joc se poate schimba. Patronul nostru a spus ca daca vom fi suspendati va desfiinta echipa, iar noi vom ramane muritori de foame", a afirmat un jucator al gazdelor.
Mediafax


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.