Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Alexandru Sassu, a declarat ca in Jurnalul TVR a fost redat in mod trunchiat comunicatul pe care l-a emis in legatura cu difuzarea inregistrarii video in care apareau Decebal Traian R

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune, Alexandru Sassu, a declarat ca in Jurnalul TVR a fost redat in mod trunchiat comunicatul pe care l-a emis in legatura cu difuzarea inregistrarii video in care apareau Decebal Traian Remes, Ion Avram Muresan si Gheorghe Ciorba.

Mai exact, el a precizat ca a fost difuzata doar partea de inceput si de sfarsit a acestuia, omitandu-se argumentele sale si partea in care se vorbea de Legea 41 si de Statutul ziaristului din SRTV.

El a subliniat, de asemenea, ca nu a cerut nici interzicerea materialului, nici sanctionarea celor care s-au ocupat de difuzarea sa, ci un punct de vedere de la Comisia de etica din TVR pe marginea acestui caz.

Raspunzand intrebarilor care i-au fost adresate de parlamentarii din Comisiile reunite de cultura ale celor doua Camere, Alexandru Sassu a declarat ca materialul difuzat a fost editat in cadrul institutiei.

'Materialul nu a fost realizat in institutie, dar a fost editat in institutiei', a spus el.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.