Presedintele Corpului National al Politistilor din Brasov, comisarul-sef Ion Ariciu, a anuntat ca, in cazul in care Cristian Cioaca se va considera abuzat si va cere ajutor, sindicatul va sari imediat in sprijinul sau. "Cioaca nu ne-a cerut inca aju
Presedintele Corpului National al Politistilor din Brasov, comisarul-sef Ion Ariciu, a anuntat ca, in cazul in care Cristian Cioaca se va considera abuzat si va cere ajutor, sindicatul va sari imediat in sprijinul sau. "Cioaca nu ne-a cerut inca ajutor, dar daca o va face, il vom sprijini cu tot ce tine de noi", a anuntat Ariciu. In plus, politistul Cristian Cioaca nu este doar membru in Corpul Politistilor. Ofiterul banuit ca si-a ucis si transat sotia este inscris, in paralel, si in Pro Lex, un sindicat al politistilor si vamesilor. Pana ca Cioaca sa ceara ajutorul sindicalistilor, criminalistii Politiei Romane se grabesc sa probeze ca o uniforma stropita de sange, gasita intr-o padure de langa Brasov, i-a apartinut acestuia. Rezultatul analizelor ar putea face lumina in cazul disparitiei avocatei Elodia Ghinescu, despre care procurorii banuiesc ca ar fi fost omorata de sot si ascunsa undeva in judetul Brasov.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.