Trecut de mult pe linie moarta la Comisie, Costica Valcea incearca cu ultimele puteri sa demonstreze ca mai are un oarecare cuvant de spus in ceea ce se intampla in arbitrajul din Romania, insa partea proasta este ca nici macar el nu mai crede in ace
Trecut de mult pe linie moarta la Comisie, Costica Valcea incearca cu ultimele puteri sa demonstreze ca mai are un oarecare cuvant de spus in ceea ce se intampla in arbitrajul din Romania, insa partea proasta este ca nici macar el nu mai crede in acest lucru, daramite sa ii convinga si pe ceilalti. Acoperit in dese randuri de penibil, prin modul hilar in care s-a lasat calcat in picioare de majoritatea personajelor din campionatul intern, Constantin le cere fluierasilor sa judece in spiritul fair-play-ului, exact unicul lucru de care suntem convinsi ca lipseste cu desa varsire din gena transformata a fotbalului mioritic. Cu parere de rau pentru Costel, judecarea meciurilor in alt spirit decat al fairplay- ului este o meteahna mai veche decat domnia sa la CCA, iar lipsa acestuia nu se manifesta decat in mica masura prin faulturi dure pe terenul de joc. Insa probabil acesta e unul dintre ultimele lucruri despre care mai are derogare sa vorbeasca si seful CCA. Pregatiti-va pentru Povestea Scufitei Rosii.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.