AC Milan ar putea oferi gruparii Fiorentina 20 de milioane de euro pentru a-l achizitiona pe Adrian Mutu, care ar urma sa primeasca un salariu anual dublu fata de cel din prezent, a anuntat agentia italiana Sports. "Ronaldo nu se reface si ce solutie
AC Milan ar putea oferi gruparii Fiorentina 20 de milioane de euro pentru a-l achizitiona pe Adrian Mutu, care ar urma sa primeasca un salariu anual dublu fata de cel din prezent, a anuntat agentia italiana Sports. "Ronaldo nu se reface si ce solutie mai buna pentru a rezolva problemele de la Milan decat Adrian Mutu? Transferul celui mai bun, pentru caracteristici si tehnica: Adrian Mutu. In perioada de mercato vom asista la interesante manevre", scrie sursa citata.
De asemenea, site-ul goal.com a notat ca in Italia se vehiculeaza si varianta Real Madrid. "Mutu este acum cel mai ravnit jucator din Europa. Printre posibilele sale destinatii este si Real Madrid. Presa italiana semnaleaza ca Mutu ar putea ajunge, pentru 20 de milioane de euro, la Real Madrid, unde ar avea un salariu de 5 milioane de euro pe an."
Un alt club despre care presa internationala a scris in aceste zile ca ar fi interesat de Adrian Mutu este Manchester City.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.