Nechibzuita. Vedeta americana a ajuns in sapa de lemn din cauza viciilor sale Lindsay Lohan a ramas leftera dupa ce anul trecut a cheltuit sapte milioane de dolari pe orgii cu droguri si alcool. Surse din anturajul starletei americane sustin ca vede
Nechibzuita. Vedeta americana a ajuns in sapa de lemn din cauza viciilor sale Lindsay Lohan a ramas leftera dupa ce anul trecut a cheltuit sapte milioane de dolari pe orgii cu droguri si alcool. Surse din anturajul starletei americane sustin ca vedeta nu consuma decat bauturi foarte fine si foarte scumpe. Doar anul acesta, Lindsay si-a cheltuit economiile pe sampanie de 550 de dolari sticla, diverse cocktailuri sofisticate si droguri. Pentru a face fata cheltuielilor, Lindsay a fost nevoita sa-si vanda doua proprietati de patru milioane de dolari si doua masini. Pe langa alcool si droguri, actrita a scos din buzunar un milion de dolari la hotelul Chateau Marmont, unde si-a petrecut mare parte din timp. Ca sa dispuna de bucatari personali, a mai platit 500.000 de dolari. In plus, numeroasele internari la clinici de dezintoxicare, pentru a scapa de dependenta de cocaina si alcool, au costat-o pe starleta 137.000 de dolari, insa fara ca tratamentele sa aiba vreun efect.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.