In lumea sportului, se vorbeste de o noua idila care, in scurt timp, ar putea tine capul de afis al ziarelor. Marian Oprea si Ionela Tarlea constituie deja un tandem ce depaseste lotul de atletism. La ultimele Campionate Mondiale, cele din Japonia, d
In lumea sportului, se vorbeste de o noua idila care, in scurt timp, ar putea tine capul de afis al ziarelor. Marian Oprea si Ionela Tarlea constituie deja un tandem ce depaseste lotul de atletism. La ultimele Campionate Mondiale, cele din Japonia, de la Osaka, cei doi au fost vazuti impreuna, ceea a ce a dat certitudine zvonurilor ca ar avea o relatie de mai mult timp. Desi era accidentat, se pare ca triplusaltistul Oprea a facut deplasarea cu delegatia Romaniei pentru a-i tine pumnii Ionelei Tarlea, concurenta la proba de 400 de metri, iar pentru a putea fi inclus in lotul reprezentativ a anuntat abia in Tara Soarelui Rasare ca problemele medicale il impiedica sa intre in concurs. Cu tot suportul lui Marian, Ionela a ratat calificarea in finala probei de 400 de metri, ceea ce a nemultumit conducerea FR de Atletism, care banuia ca sportivei nu ia mai stat mintea la intreceri, ci doar la Marian. Ambii au fost implicati pana acum in relatii stabile, acesta fiind motivul pentru care incearca sa tina in mare secret povestea lor de dragoste. Marian Oprea a avut o relatie cu Adelina Gavrila, atleta si ea tot la proba de triplusalt, in timp ce Ionela Tarlea a fost casatorita cu Dani Manolache, un canadian de origine romana, care lucreaza ca functionar la o banca din Edmonton.

Divortul de Dani Manolache i-a adus Ionelei 100.000 de dolari, bani reprezentand investitia facuta de ea in caminul conjugal. Astfel, Ionela a devenit o femeie libera, ea ochindu-l imediat pe Marian Oprea, care si el isIi dorea o alta relatie. Astfel, cei doi s-au apropiat, fara ca acest lucru sa se afle pana acum datorita discretiei celor doi.



Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.