Esec. Cunoscuta creatoare de moda este dezamagita de actuala administratie locala Creatoarea de moda Irina Schrotter a anuntat, in timpul unei emisiuni realizate de o televiziune locala, ca se gandeste foarte serios sa candideze la functia de primar
Esec. Cunoscuta creatoare de moda este dezamagita de actuala administratie locala Creatoarea de moda Irina Schrotter a anuntat, in timpul unei emisiuni realizate de o televiziune locala, ca se gandeste foarte serios sa candideze la functia de primar al Iasului. Motivul: este dezamagita si de actuala conducere a orasului, dar si de ceea ce se contureaza pentru alegerile viitoare. "Alegerile locale de anul viitor sunt decisive pentru urmatorii 20-30 de ani", a explicat Irina Schrotter. Desi la nivel central liderul preferat este Traian Basescu, pentru ca e "un om puternic", la nivel local creatorea de moda sustine ca nu prea are de unde alege. "Iasiul e condus de un grup de oameni care stapaneste toti banii si toate interesele", a afirmat Schrotter. Oricum, daca se va decide sa isi depuna candidatura, acest lucru se va intampla cat mai aproape de data alegerilor. "Deocamdata, urmaresc atent candidatii si voi fi atenta la sondaje. Sunt atat de convinsa ca alegerile astea merg pe deviza "acum ori niciodata", incat daca ceea ce voi vedea nu ma va convinge, sunt dispusa sa imi anunt candidatura la Primaria Iasi pe ultima suta de metri", a declarat Irina Schrotter. Ea va trebui sa lupte alaturi de actualul primar Gheorghe Nichita, cu care este in conflict deschis, parlamentarul PD Dan Carlan si rectorul Universitatii "Al. I. Cuza", Dumitru Oprea, cei trei anuntandu-si deja intentia de a candida pentru aceeasi functie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.