Liderii Partidului Liberal Democrat (PLD) si cei ai Partidului Democrat (PD) au avut, luni dimineata, o intalnire pe tema demersului anuntat al PLD de a initia o motiune de cenzura, a declarat, pentru Rompres, presedintele executiv al PLD, Gheorghe F
Liderii Partidului Liberal Democrat (PLD) si cei ai Partidului Democrat (PD) au avut, luni dimineata, o intalnire pe tema demersului anuntat al PLD de a initia o motiune de cenzura, a declarat, pentru Rompres, presedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur. Flutur, impreuna cu presedintele PLD, Theodor Stolojan, au avut o intrevedere cu presedintele democratilor, Emil Boc, secretarul general al PD, Vasile Blaga, si presedintele executiv Adriean Videanu. Rezultatele intalnirii vor fi facute publice dupa sedinta Biroului Executiv National al PLD, care are loc incepand cu ora 11.00. Din surse citate de Realitatea TV, PLD si PD ar fi convenit sa amane motiunea de cenzura pana dupa alegerile europarlamentare. Tot de la 11.00 are loc si sedinta Colegiului Director al PD, care urmeaza sa ia in discutie stadiul pregatirii campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare si situatia politica actuala, inclusiv subiectul initierii unei motiuni de cenzura.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.