Premonitie. Piturca spera intr-un rezultat bun, astazi, cu Olanda si vede deja Romania la Euro 2008 A sosit ora meciului cu olandezii. Se doreste victoria, pentru a razbuna cele doua esecuri din campania trecuta, dar si pentru ca un astfel de rezult
Premonitie. Piturca spera intr-un rezultat bun, astazi, cu Olanda si vede deja Romania la Euro 2008 A sosit ora meciului cu olandezii. Se doreste victoria, pentru a razbuna cele doua esecuri din campania trecuta, dar si pentru ca un astfel de rezultat ne-ar asigura calificarea. Selectionerul crede in sansa sa si a pregatit meciul pentru un 1X. "Sunt sigur de calificare. Trebuie sa jucam ca la Rotterdam. Nu vreau sa ma gandesc la un esec", a spus Piturca. Selectionerul Romaniei le-a atras atentia elevilor sai asupra arbitrului grec Kyros Vassaras, care imparte cu darnicie cartonase galbene. In plus, se teme foarte tare de fazele fixe ale batavilor, el exersand in ultimele zile aceste situatii din meci. Piturca a declarat ca va lua masuri speciale la toti jucatorii olandezi de la mijloc in sus si ca ii simte pe baietii sai concentrati pentru o mare performanta. Asupra primului "11" se va lua o decizie inainte de meci, singurele semne de intrebare fiind Ogararu-P. Marin si Marica-D. Niculae. Petre Marin are o sansa in plus, deoarece selectionerul a mizat pe o echipa prudenta, "Piti" intotdeauna caracterizand jocul lui Ogararu ca fiind prea avantat. Romania - Olanda Romania - Olanda, Stadion "Farul", azi, 20.15, TVR 1 Romania: Lobont - P. Marin, Goian, Tamas, Rat - Codrea, Ov. Petre, Chivu - Nicolita, Marica, Mutu Antrenor: Victor Piturca olanda: Stekelenburg - Heitinga, Ooijer, Mathijsen, Bouma - Van Bronckhorst, De Zeeuw, Seedorf - Van der Vaart, Van Nistelrooy, Robben Antrenor: Marco Van Basten Arbitri: Kyros Vassaras - Dimitrios Bozatzidis, Dimitrios Saraidaris (toti din Grecia)


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.