Unicul dealer oficial al celebrei companii americane in Romania, Harley-Davidson Bucuresti, prezinta la SIAB 2007 nu mai putin de 11 modele de motociclete 2008. Pe langa celebrele modele V-Rod(r), Fat Boy(r) sau Nightster(tm), la stand este expus si
Unicul dealer oficial al celebrei companii americane in Romania, Harley-Davidson Bucuresti, prezinta la SIAB 2007 nu mai putin de 11 modele de motociclete 2008. Pe langa celebrele modele V-Rod(r), Fat Boy(r) sau Nightster(tm), la stand este expus si un model Road King(r), editie limitata, creat cu ocazia aniversarii a 105 ani de la infiintarea legendarei companii.   PREMIERA. Prezenta Harley-Davidson din acest an este prima participare oficiala a marcii la SIAB. "Este un moment special si totodata o foarte buna oportunitate pentru noi, ca dealeri autorizati, de a avea un prim contact cu iubitorii de Harley-Davidson si de a povesti cateva dintre planurile noastre in Romania", declara Bogdan Bucurescu (foto), General Mana­ger. Cele mai noi modele de motociclete sunt expuse intr-o atmosfera inedita, care recreeaza primele clipe din istoria de peste 100 de ani a companiei. Harley-Davidson comercializeaza gama completa de motociclete a companiei americane, iar preturile variaza intre 6.650 si 23.400 de Euro, fara TVA, pentru modelele de serie. Preturile includ taxa pentru numere provizorii, pregatirea de livrare, manopera la revizia de 1.500 km, garantia de 24 de luni a Constructorului si cotizatia de membru HOG(r) (Harley Owners Group) pentru un an. Harley-Davidson a intrat oficial pe piata romaneasca in luna septembrie, urmand ca primul showroom sa fie deschis pe Strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, pana la finele acestui an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.