Probleme. Presedintele Frantei nu se mai intelege cu rebela Cecilia Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, este la un pas sa divorteze de sotia sa de origine romana, nabadaioasa Cecilia. Presa franceza asteapta un comunicat de la Elysee sau o declar
Probleme. Presedintele Frantei nu se mai intelege cu rebela Cecilia Presedintele francez, Nicolas Sarkozy, este la un pas sa divorteze de sotia sa de origine romana, nabadaioasa Cecilia. Presa franceza asteapta un comunicat de la Elysee sau o declaratie a Ceciliei Sarkozy pentru a anunta separarea cuplului prezidential. Zvonurile privind divortul celor doi s-au intetit dupa ce Cecilia s-a refugiat la Geneva, timp de trei saptamani, exact in momentul in care in Franta era in toi polemica referitoare la rolul jucat de ea in eliberarea infirmierelor bulgare din Libia. In ultima vreme, Cecilia l-a lasat singur pe sotul ei, refuzand sa-l insoteasca la multe dintre reuniunile oficiale. De altfel, cei doi nu mai locuiesc de ceva vreme impreuna, iar Sarkozy a inceput sa imprastie zvonul ca va divorta. La meciul de rugby Franta-Georgia, liderul francez i-ar fi marturisit omologului si amicului sau georgian, Mihail Saakasvili, ca nu exclude posibilitatea sa redevina cat de curand celibatar.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.