Alisher Usmanov , poreclit "Regele minelor", incearca sa puna mana pe Arsenal prin orice mijloace, inclusiv facand afaceri cu mortii. Miliardarul rus detine in prezent 23% din clubul londonez si intentioneaza sa cumpere partile proprietarilor deceda
Alisher Usmanov , poreclit "Regele minelor", incearca sa puna mana pe Arsenal prin orice mijloace, inclusiv facand afaceri cu mortii. Miliardarul rus detine in prezent 23% din clubul londonez si intentioneaza sa cumpere partile proprietarilor decedati. El vrea sa ofere rudelor ramase in viata cate 14.300 de euro pentru fiecare actiune. Tactica macabra a lui Usmanov poate parea de prisos, dar actiunile celor de pe lumea cealalta, desi constituie doar 1% din Arsenal, sunt de real folos in batalia de preluare a puterii la club. Daca Usmanov va atinge pragul de 25%, ii va fi mult mai usor sa cumpere si restul.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.