Masa. Bergodi recunoaste ca se alimenta gratis la Prorapid, iar la Crowne Plaza beneficia de o reducere "Cand am zis ca mi s-a negociat si mancarea, am spus in gluma", a reactionat Bergodi la auzul vestii ca Rapid i-a numarat toate inghititurile. Si
Masa. Bergodi recunoaste ca se alimenta gratis la Prorapid, iar la Crowne Plaza beneficia de o reducere "Cand am zis ca mi s-a negociat si mancarea, am spus in gluma", a reactionat Bergodi la auzul vestii ca Rapid i-a numarat toate inghititurile. Si, pe buna dreptate, italianul zice bine. "E normal ca mancarea, masina si apartamentul sa fie extra, deci nu e normal sa calculezi la salariu asa ceva. "Si cei de la club au exagerat cand au anuntat ca tehnicianul "s-a hranit in perioada petrecuta in Giulesti cu nu mai putin de 184.000 de euro". Un calcul simplu te duce la o suma nu mai mare de 90.000 de euro, cheltuita de antrenor de la instalarea din iunie. Banii platiti de club, care au intrat in buzunarul "macaronarului", se impart, in euro, astfel: 67.000 e salariul pe patru luni, 12.000 sunt primele de joc, nu mai mult de 5.000 s-au dus pe apartament, masina si telefon, iar vreo 3.000 pe biletele de avion spre Roma. Dar daca si la Rapid o felie de unt cu gem te face sa saracesti, atunci cei 200.000 de euro sunt reali. Daca nu, atunci Bergodi si Rossi ar fi trebuit sa ia exemplul luptatorilor de sumo, care se antreneaza in bucatarie cu zeci de mese pe zi.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.