Keith Lane, un britanic de 57 de ani, si-a petrecut ultimii trei ani salvand 29 de persoane de la sinucidere, exact in locul unde si-a pierdut viata sotia sa, Maggie. Aceasta s-a sinucis aruncandu-se de pe un tarm din East Sussex. Din ziua in care i
Keith Lane, un britanic de 57 de ani, si-a petrecut ultimii trei ani salvand 29 de persoane de la sinucidere, exact in locul unde si-a pierdut viata sotia sa, Maggie. Aceasta s-a sinucis aruncandu-se de pe un tarm din East Sussex. Din ziua in care i-a murit sotia, Keith s-a dus zilnic la locul unde a avut loc tragedia. La numai cinci zile de la moartea ei, el a salvat o tanara care scria o scrisoare de adio, pregatindu-se sa se sinucida. De atunci, el a vegheat zilnic pe tarmul blestemat, salvand zeci de vieti. De curand, insa, el a fost nevoit sa renunte la nobila-i misiune, dupa ce a fost acuzat ca incurajeaza sinucigasii cu povestea lui de viata.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.