Dacia Mioveni si Universitatea Cluj, doua din cele trei nou-promovate in Liga I, isi cauta antrenori. Florin Marin si Adrian Falub nu au rezistat decat zece etape, echipele lor zbatandu-se undeva in subsolul clasamentului. In timp ce Falub a fost pu
Dacia Mioveni si Universitatea Cluj, doua din cele trei nou-promovate in Liga I, isi cauta antrenori. Florin Marin si Adrian Falub nu au rezistat decat zece etape, echipele lor zbatandu-se undeva in subsolul clasamentului. In timp ce Falub a fost pus pe liber de Consiliul de Administratie al studentilor clujeni, „Flocea“ a plecat de la Mioveni din proprie initiativa. Ce s-a intamplat la meciul Dacia - Steaua (1-2), cand arbitrul Berbecaru nu a fluierat un fault in atac la Zaharia si oaspetii au inscris golul secund, a fost picatura care a umplut paharul. Florin Marin le-a reprosat conducatorilor ca nu stiu sa se puna bine cu arbitrii, asa cum o fac altii, misiunea sa devenind imposibila in acest context. „Duminica, dupa miezul noptii, m-a sunat antrenorul si mi-a spus ca este nemultumit ca nimeni din conducere nu ajuta echipa, referindu-se la arbitraj, si in aceste conditii el nu mai sta la Dacia. Vom avea o sedinta cu toata conducerea clubului si vom vedea ce vom face“, a declarat primarul orasului Mioveni, Ion Georgescu. Noul antrenor principal al Daciei Mioveni este Sorin Cartu, care s-a aflat intr-o vacanta fortata dupa ce ultima data a antrenat-o pe FC National.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.